Vraag gratis uw Brandstoffen Verfaille tankkaart aan

Gratis tankkaart voor particulieren, ondernemers en vrije beroepen

Betaal makkelijk en tank voordelig met de Brandstoffen Verfaille tankkaart.

tankkaart-kleinOnze tankkaart helpt u tijd besparen!

Als zelfstandige een wagenpark beheren, vergt elke maand veel tijd.Vraag de gratis tankkaart aan van Brandstoffen Verfaille  Vichte voor u en uw personeelsleden en ontvang elke maand een factuur met daarop een gedetailleerd overzicht van alle transacties. Zo ziet u in een oogopslag welke wagen wat en wanneer heeft getankt.

tankkaart-kleinOnze tankkaart helpt u geld besparen!

Met de tankkaart van Brandstoffen Verfaille tankt u slim en voordelig  in ons tankstation te Vichte. Door onze scherpe prijzen en kwalitatieve brandstoffen kan u of uw personeel meer kilometers rijden met eenzelfde tankinhoud.
Daarnaast bespaart u ook geld door de vele opties die onze tankkaart toelaat. Zo ziet u voor hoeveel liter en welk bedrag uw personeel tankt. U kunt ook kilometercontrole inschakelen, waarbij u een overzicht krijgt van het gemiddelde verbruik per kilometer van alle wagens.

tankkaart-kleinNooit meer fout tanken 

U wil dat uw personeel met onze tankkaart enkel diesel kan tanken? Dat kan.Om misbruik van uw tankkaart te vermijden kunt u ze zo instellen dat er enkel diesel of benzine mee kan worden getankt. Zo voorkomt u misbruik en minimaliseert u het risico dat er verkeerde brandstof wordt getankt wat tot peperdure herstellingen leidt.

tankkaart-kleinGeen stempels meer verzamelen

Brandstoffen Verfaille beloont zijn trouwe klanten en biedt elke klant bij tanken van 15 liter 1 stempel op de ‘gratis diner’spaarkaart aan. Bij 20 stempels gaat u gratis dineren in een van de geselecteerde restaurants in uw buurt.

Klanten met een tankkaart leggen we extra in de watten. U spaart automatisch. Eens de 3000 liter bereikt, ontvangt u van onze medewerkers een dinercertificaat! Leuk toch? Smakelijk!

Tankkaart vervangen?

Extra tankkaart bestellen?

  Uw naam (verplicht)

  Uw straat (verplicht)

  Uw huisnr (verplicht)

  Uw gemeente (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnr (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht