Wij belonen onze trouwe klanten met extra korting op restaurant!

Bestel minimum 1000 liter mazout of kom 20 x 15 liter tanken en ga voordelig dineren!

HUYZE GEZELLE:
Kon.Albertstraat 25 Kuurne

Wanneer u minimum met 2 personen een all-in menu naar keuze komt dineren, geven wij u een kortingsbedrag van € 30.00. (All-in betekent: aperitief, kwaliteitswijnen, gewone bieren en frisdranken à volonté tot aan de koffie).
Deze korting is enkel geldig op dit aanbod en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen.

BRASSERIE ROYALE
Grote Markt 45 Kortrijk

Wanneer u minimum met 2 personen een Diner à la carte komt dineren zoals omschreven op het dinercertificaat en minstens € 80.00 besteedt, dranken niet inbegrepen (aperitief inbegrepen), geven wij u een kortingsbedrag van
€ 40.00.
Deze korting is enkel geldig indien minimum per persoon een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert
opgenomen wordt en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen!

TAFEL 12
Keukeldam 12 Waregem

Wanneer u minstens met 2 personen het Menu Tafel 12 komt dineren, geven wij u een kortingsbedrag van € 48,00.
Deze korting is enkel geldig indien per persoon een Menu Tafel 12 genomen wordt en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen !

DE HOOP
Stationsstraat 149 Waregem

Indien u minimum met 2 personen het Royaal (dans)buffet all-in komt dineren op zaterdagavond of zondagmiddag, geven wij u een kortingsbedrag van € 30,00.
(all-in betekent: aperitief, kwaliteitswijnen, gewone bieren, frisdranken en koffie à volonté op zaterdagavond met dans en gewone dranken van 19u tot 3u ’s nachts all-in, Deejay inclusief en op zondagmiddag zonder dans van 12u tot aan de koffie all-in).

'T WIT KASTEEL
Doorniksesteenweg 210 Kortrijk

Wanneer u minimum met 2 personen een Diner à la carte komt proeven, zoals omschreven op dit dinercertificaat en minstens € 80.00 besteedt, dranken niet inbegrepen, geven wij u een kortingsbedrag van € 40.00. (er kan ook geopteerd worden per tafel voor onze Maandmenu, Menu Gourmand of Menu Sympa, er wordt dan ook € 40.00 in mindering gebracht).
Deze korting is enkel geldig indien er minimum per persoon een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of menu opgenomen wordt en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen!

BISTRO GALAXY:
Zeedijk 231 Middelkerke

Wanneer uw afrekening met 2 personen minstens € 90,00 bedraagt op het Diner à la carte (zoals opgesteld op het dinercertificaat) , dranken inbegrepen, geven wij u een kortingsbedrag van € 45,00.
Deze korting is enkel geldig indien minimum per persoon een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert genomen wordt en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen!

SONO IO
R. Orlentpromenade 13/0002, Nieuwpoort

Om ons Italiaans restaurant te leren ontdekken en u te laten proeven van onze verfijnde keuken, nodigen wij u uit voor een fijn en gezellig etentje. U kan er ook aangenaam en smaakvol genieten op het zomers terras aan de oude haven van Nieuwpoort met ruime parkeermogelijkheid.

Wanneer u minimum met 2 personen een Diner à la carte komt proeven, zoals omschreven op dit dinercertificaat en minstens € 80.00 besteedt, dranken niet inbegrepen, geven wij u een kortingsbedrag van € 40.00.

Deze korting is enkel geldig indien er minimum per persoon een voorgerecht, hoofdgerecht, dessert opgenomen wordt en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen!

BORD'EAU
Kortrijksestwg 2 Harelbeke

Wanneer uw afrekening met 2 personen minstens € 70,00 bedraagt op het Diner à la Carte of een menu naar keuze, dranken niet inbegrepen, geven wij u een kortingsbedrag van € 35,00.

Deze korting is enkel geldig indien minimum per persoon een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert genomen wordt en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen.

IMPROVISTE
Holstraat 95 Waregem

Om onze gastronomische Bistronomie te leren ontdekken en u te laten proeven van onze verfijnde keuken, nodigen wij u uit voor een fijn en gezellig etentje. Het nog weinig gekende concept « Bistronomie » brengt de gastronomische keuken op een eenvoudige manier en dit met een zeer prachtig uitzicht op de Gaverbeek Hippodroom van op de 4de verdieping. U kan er ook overheerlijk en gezellig genieten op het zomers terras met een prachtig uitzicht vanuit de hoogte op de Gaverbeek.

Ons dinercertificaat geeft u recht op 1 GRATIS Menu “Improviste” (dranken niet inbegrepen), indien u minimum met 2 personen het Menu “Improviste” komt proeven zoals omschreven in het kadertje van het menu op dit dinercertificaat.

Deze korting is enkel geldig indien er minimum per persoon een Menu “Improviste” opgenomen wordt en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen!